top of page

RESTAURANT

Gastronomie

Bistro & Gastronomie

Wij geloven dat Sensi voor iedereen toegankelijk moet kunnen zijn. Daarom kiezen we voor een bistromenu.    Als we een gastchef op bezoek hebben, gaan we dan voluit en bereiden we samen met hen een uitgebreid gastronomisch menu. Klik hier voor meer info.

Vuur

Vuur

Dit is de essentie van Sensi.

Vuur is alles voor ons, alles passeert onze buitenkeuken op de ene of andere manier.

Vuurkoken

Ambacht

Wij houden van ambacht en trekken de lijn door naar alles wat we bereiden. Oude kooktechnieken en tijd met een vleugje zout.

Vers, lokaal en zoveel als mogelijk Bio.

Particuliere feesten

GLAMPING

Tent, glamping

Vakantiegevoel

De beste herinneringen maak je op vakantie! Naast onze tweepersoonstenten hebben wij ook een familietent voor jullie ingericht. Laat die herinneringen maar komen!

Glamping, Tent

Een hotelkamer in't bos

Onze tenten zijn ingericht met elektriciteit, tapijten, donsdekens, kastjes en kussens. kortom, alles wat je nodig hebt voor een gezellig nachtje in een tent.

Tent glamping

Helemaal afgezonderd

Zin in een moment helemaal alleen met uw geliefde?

Onze tenten zijn zo opgesteld dat u het gevoel krijgt helemaal alleen te zijn.

Bedrijfsevenementen

BUSHCRAFT

Gegrond

Gegrond

Gegrond in de natuur. Je verbinden met alles wat rondom je is,     je thuis voelen in de natuur en al haar facetten leren begrijpen.

Het is een boeiende wereld waarin we leven. 

Bij Sensi willen we jullie hiervan laten proeven en ervaren. Dankbaar voor al wat Moeder Natuur ons te bieden heeft.

Bushcraft

Oerkoken

Ontdek kooktechnieken van oudsleer. Nog voordat er potten en pannen waren. We bereiden gerechten in het bos met wildpluk kruiden en planten. We leren je het verschil kennen tussen wat eetbaar is en wat niet. Hoe kan je water zuiveren en wat kan je allemaal met natuurlijke producten doen.

Bushcraft leren

Persoonlijke aanpak

Bushcraft is het leren van skills die je kan gebruiken in de natuur. Die skills vragen tijd om te leren. Wij helpen je met plezier om dat proces te versnellen. Wil je dus vuur leren maken, shelters leren bouwen, planten leren kennen, dieren leren sporen, water leren zuiveren enzovoort, dan ben je hier op het juiste adres!

bottom of page