top of page

Algemene Voorwaarden

Door het maken van een reservatie bij SENSI ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

Identificatie SENSI

SENSI is onderdeel van SENSI EVENTS,
met maatschappelijke zetel te Toekomststraat 21,  8310 Brugge,België
ondernemingsnummer BE0786.866.770

 

 

Aankomst en vertrek
Check – in: vanaf 15u
Check – out: tot 11u

Enkel betalende gasten (2 per tent) en eventuele kinderen krijgen toegang tot het terrein van SENSI.
Eventuele bezoekers dienen aangevraagd te worden bij de beheerder.

Annuleren/ wijzigen
Er kan tot 2 weken voor aanvang van het verblijf geannuleerd worden. In elk geval blijft een totaalbedrag van € 30 incl. btw verschuldigd. Het resterende bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee betaald is. Als je minder dan 1 week op voorhand wenst te annuleren blijft het volledige bedrag verschuldigd.
De reservering kan tot 2 weken voor aanvang gewijzigd worden. Het prijsverschil wordt in rekening gebracht. Voor elke annulatie/wijziging dient men een mail te sturen naar reserveer@sensi-events.be

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegelaten in het bos en tenten. Honden dienen ten allen tijde aangelijnd te zijn. Dieren die agressief zijn, overlast bezorgen of in het algemeen het comfort van de andere bezoekers beïnvloeden zijn niet welkom.
De uitbater behoudt steeds het recht tot weigering of uitzetting indien de voorwaarden hieromtrent worden geschonden.

Kinderen
Kinderen jonger dan 12 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene.
Je moet 18 + zijn om een tent te reserveren.
In de tent is een bed aanwezig voor 2 personen. Er is ruimte voor een extra kind. Een slaapzak of lakens zijn zelf mee te nemen. Er worden geen kosten aangerekend voor extra kinderen. 

Schade/ongevallen/diefstal
SENSI-Events is niet aansprakelijk voor een ongeval, diefstal of schade.
De gast is verplicht de tent en de directe omgeving in dezelfde staat te houden als waarin de gast het heeft ontvangen.
Eventuele schade is integraal te vergoeden door de gast. Schade die niet van de gast is, dient direct gemeld te worden, anders kan de gast er verantwoordelijk voor worden gehouden.

Roken in de tenten is ten strengse verboden. Wanneer we vast stellen dat er gerookt is in de tent, zijn we genoodzaakt om € 100 incl. btw aan te rekenen. Door de rookgeur kunnen we de tent niet verhuren aan toekomstige gasten.

Alcohol en drugs
Bij drankmisbruik of drugsgebruik kan de uitbater de overnachting onmiddellijk beëindigen. De klant kan hiervoor geen terugbetaling krijgen, noch een schadevergoeding eisen.

Lawaai en overlast
SENSI is niet bedoeld voor grote groepen feestvierders.
Om de rust op het terrein ten allen tijde te bewaren vragen wij vriendelijk om geen electronisch muziek te spelen op het terrein.

Na 22h30 vragen wij om geen (nacht)lawaai meer te maken om de nachtrust van alle bezoekers te respecteren.

Het negeren van deze regel kan leiden tot uitzetting.
De klant kan hiervoor geen terugbetaling krijgen, noch een schadevergoeding eisen.

Vuur
Barbecue is ten strengste verboden op het terrein. Het is verboden om zelf open vuren te maken op het terrein. Het is verboden om kaarsen, theelichtjes of wierook te branden in de tenten.

Afval
Bezoekers van SENSI staan zelf in voor het sorteren van afval in en rond de tent. Hiervoor zijn er per tent voorzieningen.

Brandveiligheid
Het is ten strengste verboden open vuren te maken, te roken in of rond de tenten en in het bos. Dit om het uitbreken van brand te voorkomen.
Overtredingen hierop hebben uitzetting tot gevolg. Indien er toch brand uitbreekt, onderneem een bluspoging, bel noodnummer 112 en licht de beheerder in.

Slecht weer
Bij slecht weer (onweer met bliksem, hevige wind…) kan de overnachting om veiligheidsredenen eenzijdig geannuleerd worden door SENSI-Events. In zulke uitzonderlijke gevallen zal SENSI de gasten zo snel mogelijk op de hoogte brengen. De reservatie wordt verplaatst naar een andere beschikbare datum in onderling overleg.

Overtreding regels
Bij overtreding van de regels kan de overnachting onmiddellijk en eenzijdig beëindigd worden door SENSI zonder recht op terugbetaling of schadevergoeding.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken
Deze overeenkomst wordt beheerst door het Belgische recht. Elk geschil behoort tot de exclusieve bevoegdheid van de Rechtbanken te BRUGGE.

Reserveringsvoorwaarden

Onderstaand treft u de voorwaarden aan die bij annulering van kracht zijn.
De getoonde bedragen en percentages dienen door u te worden betaald, indien u annuleert

• Binnen de 24h: 100.00 %
• Tussen 10 en 3 dag(en): 50.00 %
• Tussen de 15 en 10 dagen : 25%

Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

bottom of page