Bij SENSI willen we dat je eens even de tijd kan nemen om te unpluggen,
om te genieten met lekker eten en jezelf te ontdekken in de natuur.
Hoe kunnen we dat beter realiseren dan door te koken op vuur. Het vraagt tijd.
Het kan krachtig en furieus zijn, maar ook teder en passioneel.
Het is net deze dans, deze harmonie, die ons zo aantrekt om met vuur te koken.
Back to basics, terug naar de roots van het koken, vandaar SENSI.
Traaggaren, koud roken, warm roken, in kolen garen, indirect, onder de grond, op een grill of plancha, in klei, zelfs op een steen kan je koken.
Dit is wat we bij SENSI doen.
Lekkere gerechten, klaargemaakt met veel liefde en passie.
Tijdens de week willen we jullie verwennen met top bistronomische gerechten en in het weekend voluit gastronomisch!
Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van ons concept, zal je kunnen genieten van top culinaire gerechtjes maar even goed een lekker houtgestookte zuurdesem pizza, een pulled pork broodje of een smaakvol vegetarisch gerechtje.
Voor elk wat wils!
Wij willen u meenemen in onze wereld van vuur, rook en passie voor product!
SEPTEMBER
Donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Van 18.00 tot 23.00
Het is ook mogelijk om iets drinken en hapjes te eten zonder reservatie in de lounge zone
Van donderdag tot zondag kunt u genieten van onze bistro-kaart.
Speciale events met gastchefs hanteren aangepaste prijzen.
Desembrood met dips van huisbereide pesto en hummus
Portie Gemengd
Portie Salami
Portie kaas
Hush puppies
Aperitief kaaskroketjes
Aperitief garnaalkroketjes
Kippenboutjes met spicy rogge crunch
TAPAS Plank
Desembrood gemaakt van de chef met boter
Kikkererwten falafal- Curry -Kokos (veggie)
Geserveerd met wilde rijst en gegrilde groentjes in een currysaus
Spaghetti Bolognese
Huisbereide Veggie Lasagne
Huisbereide Lasagne
Pizza Tursen (enkel 's avonds)
Zure room basis, champignons, gerookte ham, ui en mozzarella
Pizza margherita (enkel 's avonds)
tomatensaus basis met mozzarella en basilicum
Parmigiana di melanzane (veggie)
Gerookte en gegrilde aubergine met tomatensaus, mozzarella en parmezaanse kaas
Ribbetjes Sensi met frietjes
Côte à l'os gerookt en gegrild ( per 2 personen)
Geserveerd met frieten en een salade van de chef met saus naar keuze
Béarnaisesaus, champignonsaus of pepersaus/ Prijs voor 2 personen
Gelieve rekening te willen houden dat wij hier tijd voor nemen om dit te bereiden, dit om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.
Stoofvlees met gegrilde groentjes en frietjes
Traaggegaard, gerookt en gegrild stoofvlees
Tarte Tatin met gember, versgemalen granen-zanddeeg en vanille-ijs
Gevulde soes met room en pruimen - bosvruchtensorbet
Sabayon met citroentijm- ijs en biscuit