Bij SENSI willen we dat je eens even de tijd kan nemen om te unpluggen,
om te genieten met lekker eten en jezelf te ontdekken in de natuur.
Hoe kunnen we dat beter realiseren dan door te koken op vuur. Het vraagt tijd.
Het kan krachtig en furieus zijn, maar ook teder en passioneel.
Het is net deze dans, deze harmonie, die ons zo aantrekt om met vuur te koken.
Back to basics, terug naar de roots van het koken, vandaar SENSI.
Traaggaren, koud roken, warm roken, in kolen garen, indirect, onder de grond, op een grill of plancha, in klei, zelfs op een steen kan je koken.
Dit is wat we bij SENSI doen.
Lekkere gerechten, klaargemaakt met veel liefde en passie.
Tijdens de week willen we jullie verwennen met top bistronomische gerechten en in het weekend voluit gastronomisch!
Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van ons concept, zal je kunnen genieten van top culinaire gerechtjes maar even goed een lekker houtgestookte zuurdesem pizza, een pulled pork broodje of een smaakvol vegetarisch gerechtje.
Voor elk wat wils!
Wij willen u meenemen in onze wereld van vuur, rook en passie voor product!
Donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Van 11.30 tot 14.30
Van 18.00 tot 20.00
Juli en augustus ook op woensdag.
De site is doorlopend open van 11.30 tot 22.00
Het is ook mogelijk om iets drinken zonder reservatie in de lounge zone
Van woensdag tot zondag kunt u genieten van onze bistro-kaart.
Speciale events met gastchefs hanteren aangepaste prijzen.
Desembrood met dips van pesto, hummus en tomaten salsa
TAPAS Plank
Kippenboutjes met rogge en specerijen
Aperitief garnaalkroketjes
Aperitief kaaskroketjes
Hush puppies
Portie kaas
Portie Salamie
Portie Gemengd
Vitello Porcato
Traag gegaarde varkensrug met makreelmayonaise
Carpaccio van Holstein
Kikkererwten falafal- Curry -Kokos
Tomaat - gerookte buffelmozzarella - spaanse Terruel ham
Ceviche van wijting
Quesadilla
Mexicaanse tosti's met tomatensalsa, avocado, zwarte bonenpasta, kaas ,koriander en zure room
Beefburger
Veggieburger
Ribbetjes Sensi
Côte à l'os ( per 2 personen)
Geserveerd met Belgische frieten en een salade van de chefs met saus naar keuze
Gerookte béarnaisesaus, champignonsaus, pepersaus of kruidenboter / Prijs voor 2 personen
Pluma
De pluma is een 'pluimvormig' stukje smaakvol vlees dat zich boven de spiering en de lage rib bevindt.
Dit wordt geserveerd met gegrilde groenten en smokey sjalottensaus.
Smokey chicken
Met gegrilde groenten en kruidige blanke botersaus
Traag gegaarde Varkenswangen
Chili con carne
Heerlijk met wilde rijst
Gegrilde Gamba's
Marktvis au papillote
Dame Blanche
Crema Catalana
Aardbei, meringue, yoghurt